Emulators CZ

Poslední update:
3.7.2001, 13:30

Přístupy
od 3.7.2001:

  

MAME 0.37 beta 14 v obrazech
  Novinky

  Arcade emulátory

  Domácí počítače

  Konzole

  Handheldy

  Ostatní

  Kontakt
    ICQ #2562871
   
  Vyhledávání

Nic v menu nevidíte?  
Klikněte SEM!


(poslední verzi multiarcade emulátoru MAME si můžete vždy stáhnout na zdejší MAME stránce)

mame.dkopět běží, a tak všechny zde popisované hry si snadno můžete stáhnout právě zde.

Galerie
Galerie
Množství nových her je i tentokráte relativně malé. V dokumentaci nejsou jako obvykle zmíněny všechny nové CPS2 hry, které byly dekodovány od poslední bety MAME.



Hexion. Logický rychlík, šestiúhelníková variace na Tetris, romset není ovšem dobře dumpnut a je to dost vidět.



Mouja. Další standardní logický rychlík. Tentokráte padají na obrazovku dvoučlené množiny mincí různých hodnot, a kupodivu se nevybourávají stejné mince, ale nějaké kombinace součtů. Nic s čím by mělo smysl ztrácet čas.



Rough Ranger. Dosti podprůměrná klasická akce, připomíná trochu skladbou úrovní Shadow Dancer, ovšem není tu žádný pes. Nepřátelé se obnovují, což upřímně nesnáším u každé hry.



Hard Head. Nejhorší noční můra každého, komu se líbí Mario Bros, určitě vypadá nějak takhle. Je fascinující, jak špatně se dá napodobit něčí nápad tak, aby z toho vylezna úplně stupidní nezábavná hra.



Gyakuten!! Puzzle Bancho. V dlouhé řadě neoriginálních logických rychlíků tenhle alespoň má jakýsi náznak nápadu. Padají dvoukostky, na každé je obličejík různé barvy a různého výrazu. Tři usmívající se stejnobarevné obličejíky se vybourají, pokud se nesmějí tak alespoň povýší do tohoto radostného stavu. Bohužel jelikož kostky padají po dvou, a bourá se už při třech, je hra zbytečně lehká.



Shanghai Kid. Karate. Zub času si na něm notně zahlodal, a tak asi těch několik málo animačních oken už dnes nikoho nezaujme. A kdoví, jestli zaujalo v době svého vzniku...



Exvania. Docela zajímavá fantasy variace na Bombermana. Pěkná grafika. Trpí jedinou vadou - díky podivnému AI nepřátelé vůbec nepoužívají bomby až do chvíle, kdy na obrazovce nejsou žádné truhly (tj. žádné překážky). Potom ale je příliš snadné se uhýbat, a to pro všechny zúčastněné, tudíž hra občas končí remízou...



Knuckle Heads. Mlátička se skvělou grafikou, zajímavými postavami, množstvím zbraní, a minimem úderů. Každý Street Fighter je lepší.



Super World Court. Docela zábavný tenis.



Wonder Planet. Graficky jednoduchá, ovšem docela zábavná a těžká klasická vertikální střílečka.



Ryu Jin. Klasická vertikální střílečka. Skvělá grafika i hratelnost, místy poměrně těžká (co pár vteřin se objeví další boss). Neobvykle často se mění komplet celé prostředí. Některé powerupy jsou skutečně cool, zejména BIG, který zvětší vaši loď přes půlku obrazovky. Nejlepší hra této bety.



Thunder Dragon 2. Vertikální střílečka, hodně těžká variace na 1942.



Cuby Bop. Velice zábavné hříčka, postavená na bourání zdi. Soupeří spolu vždy dva hráči, a snaží se dotknout se kuličky, tím ji přebarvit na svou barvu, a odrazit ji tak aby bourala jejich kostky. Kulička nemá kam spadnout a působí na ní gravitace, takže se o ní dole bojuje často. Cool.



Bigfoot Bonkers. Kdysi dávno byli lidé ochotni házet peníze i do toho, co dnes známe jako "hada" (třeba na mobilních telefonech).

| Evilmind |


Nahoru
© Emulators CZ - založeno v říjnu 1997. Grafický design - © Petrex Webdesign
Tyto stránky by nemohly existovat bez pomoci firmy InterneXt 2000