Emulators CZ - Logo vytvořil Zdeněk Musil

Poslední update:
24.11.1999, 18:30

Přístupy
od 24.11.1999:

  

NeoGeo minireviews
  Novinky

  Arcade emulátory

  Domácí počítače

  Konzole

  Handheldy

  Ostatní

  Kontakt
    ICQ #2562871
   
  Vyhledávání

Nic v menu nevidíte?  
Klikněte SEM!


King of Fighters 99
Hry
Hra King of Figters 99 je již X-té pokračování série King of Figters. Pokrok doby je již celkem znát, i když musím přiznat, že NeoGeo má značnou odvahu v éře 3D her vypustit "pouhou" 2D mlátičku.

Na rovinu musím říct, že KOF99 mě mile překvapil svojí hratelností. Na výběr máte z 30 postav. Z těchto 30 postav složíte 4 členný tým, se kterým bojujete proti jiným týmům. Před každým zápasem si volíte pořadí těchto vašich 4 lidí. Chvatů je zde opravdu slušná škála a to nemluvím o 12 hitový kombech.Muzika by se dala klasifikovat na jedničku. Je přesně dělaná takovéto hře na míru.

Jinak musím říci, že se jedná o slušný WAREZ, protože můj kamarád, který vlastní hernu mi ukazoval KOF99 v katalogu (cca. 2 měsíce starém) a tam byla cena této hry neuvěřitelných 1000 USD!!

Obrázky: click, click, click
DOWNLOAD: www.roms.soex.com

Pleasure Goal
Hry
Hra Pleasure Goal byla vydaná 1996 firmou SAURUS. Hru začínáte výběrem svého mužstva. Je jich tu celkem 16. 8 ve skupině A, 8 ve skupině B. Hra má vcelku slušnou grafiku, tak jak se na NEO GEO hru sluší a patří. Fotbalový zápas ve hře je svižná záležitost, ale i tak si tu můžete dovolit parádičky, jako dát si gól "nužkami" a podobně. Je to hlavně díky tomu, že na TRICKSHOTS je tu zvlášť tlačítko.
Hra se dá hrát a myslím, že by se dala i dohrát, protože, jsem ji hrál cca.10x a dostal jsem se již do 3 zápasu. Hru mohu s klidným svědomím doporučit.
Obrázky: click, click, click
DOWNLOAD: www.roms.soex.com

Carlos,


Nahoru
© Emulators CZ - založeno v říjnu 1997. Grafický design - © Petrex Webdesign
Tyto stránky by nemohly existovat bez pomoci firmy InterneXt 2000